Laatu
- Raaka-aineet
- Käytämme vain korkealaatuista poron, peuran, hirven, lampaan ja naudan nahkoja. Nämä tarjoavat erinomaisen kestävyyden ja mukavuuden.
- Nahat tulevat metsästyksen sivutuotteena pääosin Suomesta.
- Naudan nahat tulevat myös pääosin suomesta, mutta kaikki Pohjoismaista.
- Lampaannahat tulevat Etelä-Amerikasta ja niitä kutsutaan "cabretta" lampaiksi.
- Valmistusprosessi
- Jokainen tuote on valmistettu yhteistyössä suomalaisen nahkatehtaan kanssa, joka hyödyntää perinteisiä menetelmiä ja huolellista ammattitaitoa.
- Nahan muokkaus valmiiksi vaatii kymmeniä eri vaiheita.
- Kestävyys
- Suunniteltu kestämään vuosia, jopa päivittäisessä käytössä.
- Nahat käsitellään mahdollisimman hyvin likaa hylkiväksi.
- Koko
- Käytämme mittausyksikkönä neliöjalkaa (ft2).
- Yksi neliöjalka on 30.48cm X 30.48cm kokoinen alue.
- Hinta ja arvo
- Laadukkaat raaka-aineet takaavat erinomaisen arvon pitkällä aikavälillä.
- Erinomainen laatu
Nahka on kestävää ja erittäin korkealaatuista . Nahka on valittu parhaiden joukosta, ja on lähes virheetön. Tämä mahdollistaa materiaalin miltei täyden hyödyntämisen. Tällainen nahka on sopiva raaka-aine korkealaatuisille tuotteille. Huippulaatuinen nahka säilyttää pehmeytensä ja luonnollisen kauneutensa.
- Hyvä laatu
Nahka on luonnollinen ja kestävä vaihtoehto. Tämä lajitelma sisältää nahkaa, jossa on mukana luonnollisia jälkiä. Kestävyys ja pehmeys ovat kuitenkin samalla tasolla kuin ensimmäisessä lajitelmassa.
- Keskinkertainen laatu
Nahka on edullista ja monipuolista. Sen kestävyys on hyvä. Tämän lajitelman nahoissa on näkyviä jälkiä. Tällainen nahka sopii tuotteisiin, joissa ulkonäön täydellisyys ei ole tavoitteena.