Laatu

 

  1. Raaka-aineet
  • Käytämme vain korkealaatuista poron, peuran, hirven, lampaan ja naudan nahkoja. Nämä tarjoavat erinomaisen kestävyyden ja mukavuuden. 
  • Nahat tulevat metsästyksen sivutuotteena pääosin Suomesta.
  • Naudan nahat tulevat myös pääosin suomesta, mutta kaikki Pohjoismaista.
  • Lampaannahat tulevat Etelä-Amerikasta ja niitä kutsutaan "cabretta" lampaiksi.
  1. Valmistusprosessi
  • Jokainen tuote on valmistettu yhteistyössä suomalaisen nahkatehtaan kanssa, joka hyödyntää perinteisiä menetelmiä ja huolellista ammattitaitoa.
  • Nahan muokkaus valmiiksi vaatii kymmeniä eri vaiheita. 
  1. Kestävyys
  • Suunniteltu kestämään vuosia, jopa päivittäisessä käytössä.
  • Nahat käsitellään mahdollisimman hyvin likaa hylkiväksi.
  1. Koko
  • Käytämme mittausyksikkönä neliöjalkaa (ft2).
  • Yksi neliöjalka on 30.48cm X 30.48cm kokoinen alue. 
  1. Hinta ja arvo 
  • Laadukkaat raaka-aineet takaavat erinomaisen arvon pitkällä aikavälillä.

 

 

 

  1. Erinomainen laatu

Nahka on kestävää ja erittäin korkealaatuista . Nahka on valittu parhaiden joukosta, ja on lähes virheetön. Tämä mahdollistaa materiaalin miltei täyden hyödyntämisen. Tällainen nahka on sopiva raaka-aine korkealaatuisille tuotteille. Huippulaatuinen nahka säilyttää pehmeytensä ja luonnollisen kauneutensa.

  1. Hyvä laatu

Nahka on luonnollinen ja kestävä vaihtoehto. Tämä lajitelma sisältää nahkaa, jossa on mukana luonnollisia jälkiä. Kestävyys ja pehmeys ovat kuitenkin samalla tasolla kuin ensimmäisessä lajitelmassa.

  1. Keskinkertainen laatu 

Nahka on edullista ja monipuolista. Sen kestävyys on hyvä. Tämän lajitelman nahoissa on näkyviä jälkiä. Tällainen nahka sopii tuotteisiin, joissa ulkonäön täydellisyys ei ole tavoitteena.